CUSTOMMADE KAPUCARJI

CUSTOMMADE KAPUCAR

#myfavouritecolours

V KOLEKCIJI NISI NASLA/NASEL KAPUCARJA V PRAVI BARVNI KOMBINACIJI? RESITEV JE CUSTOMMADE KAPUCAR:

#1 IZBERI SVOJ NAJLJUBSI DIZAJN:

KAPLJICA #1

PRSNI PREREZ IN MENJAVA BARV, KAPLJICNI POTISK SPREDAJ ZGORAJ IN NA ROKAVIH TER MINIMALISTICNI DROPPIN NAPIS. STILIZIRANI ZEPKI, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

KAPLJICA #2

CNI POTISK SPREDAJ ZGORAJ (3 VECJE KAPLJE Z GORAMI, GOZDOM) TER MINIMALISTICEN DROPPIN NAPIS. STILIZIRANI ZEPKI, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

PIKA POKA

PIKA POKA POTISK NA DESNEM ROKAVU, LISTKI IN KAPLJICE NA PRSNI STRANI. STILIZIRANI ZEPKI, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

RIDER #1

SURFERSKI POTISK SPREDAJ ZGORAJ TER S TRIKOTNIKI POTISKANA ZUNANJA KAPUCA. STILIZIRANI ZEPKI, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

RIDER #2

SURFERSKI POTISK SPREDAJ ZGORAJ TER S TRIKOTNIKI POTISKAN KENGURU ZEP IN DESEN ROKAV. KENGURU ZEP, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

OUTDOOR #1

MINIMALISTICEN DIZAJN, OUTDOOR POTISK SPREDAJ ZGORAJ TER DROPPIN NAPIS. KENGURU ZEP, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

OUTDOOR #2

MINIMALISTICEN DIZAJN, OUTDOOR POTISK SPREDAJ ZGORAJ TER DROPPIN NAPIS IN PIKA POKA POTISK NA DESNEM ZEPU IN NOTRANJI KAPUCI. KENGURU ZEP, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

KENGURU

ODSTEKAN DIZAJN, POTISK KAPLJICNEGA LOGOTIPA IN NAPISA DROPPIN. ZEPEK POTISKAN S KAPLJICAMI. ENOSTRANSKI KENGURU ZEP, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA IN LUKNJICE ZA PRSTKE.

ELEMENTOR

POTISK VARIACIJE DROPPIN LOGOTIPA IN MINIMALISTICEN DROPPIN NAPIS. KENGURU ZEPEK, VRVICA IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, LUKNJICE ZA PRSTKE.

#2 IZBERI SVOJE BARVE (ZA KAPUCAR LAHKO IZBERES MINIMALNO ENO BARVO, MAKSIMALNO 4. IZBIRAS LAHKO MED BARVAMI IZ SPODNJE BARVNE PALETE:

CRNA, SIVA, BELA, BEZ, MINT, RUMENA, BORDO, MODRA, KORALNA, PINK, LILA

#3 SPOROCI SVOJE ZELJE NA ENEGA IZMED KONTAKTOV

#4 V NAJKRAJSEM MOZNEM CASU DOBIS 3 DIGITALNE SKICE/POBARVANKE KAPUCARJA PO TVOJIH ZELJAH, NATO SI IZBERES PRAVEGA ZASE IN KAPUCAR ZASIJEM V ROKU ENEGA TEDNA.

#5 ZA POGUM IN NAVDIH...NEKAJ DIGITALNIH POBARVANK ZA ZAGON TVOJE DOMISLJIJE:)