POGOJI POSLOVANJA

HANDMADE

DROPPIN OBLACILA SO V CELOTI UNIKATNA IN HANDMADE. VSAK ARTIKEL JE IZDELAN SPROTI, PO NAROCILU IN PO VASIH ZELJAH. NAROCILO JE DOKONCANO V NAJKASNEJE 14 DELOVNIH DNEH OD ODDAJE NAROCILA. OB MOREBITNEM PODALJSANEM CASU DOBAVE STE OBVESCENI OB ODDAJI NAROCILA (ODVISNO JE OD MATERJALA NA ZALOGI, OD GNECE Z NAROCILI).

NACINI PLACILA

-PLACILO PO POVZETJU

-Z NAKAZILOM PO PREDRACUNU, KI GA PREJMETE NA E-MAIL

CENE

CENE SO BREZ DDV. VELJAJO V TRENUTKU ODDAJE NAROCILA IN NIMAJO VNAPREJ DOLOCENE VELJAVNOSTI. POPUSTI SE NE SESTEVAJO. DARILNIH BONOV NI MOZNO MENJATI ZA GOTOVINO.

VRACILA

DROPPIN PRODUKT LAHKO V ROKU 14 DNI BREZPLACNO VRNETE/POSLJETE NAZAJ NA PREVZEMNO MESTO. POSTNINE PRI VRACILU NE KRIJEMO IN JE BREME KUPCA. NA DALJSI ROK MENJAVA ARTIKLA NI MOZNA, SAJ SO IZDELKI (TUDI CE SO IZ KOLEKCIJE), IZDELANI ROCNO, PO NAROCILU.

MENJATI, VRACATI JE MOZNO LE IZDELKE IZ KOLEKCIJE (V ROKU 14 DNI OD PREVZEMA). CUSTOM MADE IZDELKI PA SO IZDELANI PO VASIH ZELJAH IN IZDELKA NI MOZNO MENJATI (LE V PRIMERU KO GRE ZA NAPAKO NA BLAGU IZ STRANI PODJETJA DROPPIN

POSTNINA

DROPPIN IZDELKE POSILJAMO PO POSTI. POSTNA SLUZBA KI DOSTAVLJA, JE POSTA SLOVENIJE. DOSTAVLJAMO LE PO SLOVENIJI. POSTNINA ZNASA 3,5 EUR. V PRIMERU VRACILA ALI MENJAVE POSILJKE, STROSKE POSILJANJA KRIJE PODJETJE. DROPPIN VASE NAROCILO PRIPRAVI IN ODPREMI NAJKASNEJE V ROKU 14 DNI (O MOREBITNEM DALJSEM ROKU STE OBVESCENI OB ODDAJI NAROCILA), POSTA PA POTEM DOSTAVI V ZAKONSKO PRIDPISANEM ROKU 1-3 DELOVNIH DNI. VSE POSILJKE SO SLEDLJIVE. OB ODDAJI NAROCILA PREJMETE TELEFONSKO SPOROCILO O DOSTAVI IN MOZNOSTI SLEDENJA PAKETA.

ZASEBNOST

OB ODDAJI NAROCILA POTREBUJEMO VASE IME, PRIIMEK, NASLOV, E-MAIL IN MOBILNO STEVILKO. VASE OSEBNE PODATKE UPORABIMO IZKLJUCNO ZA VNOS PRI IZSTAVITVI PREDRACUNA, RACUNA IN PRI POSILJANJU NAROCILA ZA POSTNE STORITVE.

PODATKI O PODJETJU

DROPPIN S.P.

PISKOVCA 2, 4260 BLED, SLOVENIJA

RACUN: SI56 2900 0005 3803 429

INFO@DROPPIN.CLOTHING.SI

WWW.DROPPIN-CLOTHING.SI