POGOJI POSLOVANJA

POGOJI POSLOVANJA

HANDMADE

DROPPIN OBLACILA SO V CELOTI UNIKATNA IN HANDMADE. VSAK ARTIKEL JE IZDELAN SPROTI, PO NAROCILU IN PO VASIH ZELJAH. NAROCILO JE DOKONCANO V NAJKASNEJE 14 DELOVNIH DNEH OD ODDAJE NAROCILA. OB MOREBITNEM PODALJSANEM CASU DOBAVE STE OBVESCENI OB ODDAJI NAROCILA (ODVISNO JE OD MATERJALA NA ZALOGI, OD GNECE Z NAROCIL).

NACINI PLACILA

-PLACILO PO POVZETJU

-Z NAKAZILOM A RACUN DROPPIN PO PREDRACUNU, KI GA PREJMETE NA E-MAIL

*PRI PLACILU PO POVZETJU, RACUN PREJMETE FIZICNO OB PREVZEMU PAKETA. PRI PLACILU PO PREDRACUNU, PA RACUN PREJMETE NA E-MAIL, KO JE NAKAZILO IZVEDENO IN DENAR NA DROPPIN RACUNU.

CENE

CENE SO BREZ DDV. VELJAJO V TRENUTKU ODDAJE NAROCILA IN NIMAJO VNAPREJ DOLOCENE VELJAVNOSTI. POPUSTI SE NE SESTEVAJO. DARILNIH BONOV NI MOZNO MENJATI ZA GOTOVINO.

VRACILA

DROPPIN PRODUKT LAHKO V ROKU 14 DNI VRNETE/POSLJETE NAZAJ NA PREVZEMNO MESTO. STROSEK KI VAS PRI TEM BREMENI, JE STROSEK VRACILA BLAGA (POSTNA STORITEV). NA DALJSI ROK MENJAVA ARTIKLA NI MOZNA, SAJ SO IZDELKI (TUDI CE SO IZ KOLEKCIJE), IZDELANI ROCNO, PO NAROCILU.

MENJATI, VRACATI JE MOZNO LE IZDELKE IZ KOLEKCIJE (V ROKU 14 DNI OD PREVZEMA). CUSTOM MADE IZDELKI PA SO IZDELANI PO VASIH ZELJAH IN IZDELKA NI MOZNO MENJATI (LE V PRIMERU KO GRE ZA NAPAKO NA BLAGU IZ STRANI PODJETJA DROPPIN)

POSTNINA

DROPPIN IZDELKE POSILJAMO IZLJUCNO PO POSTI, OSEBNI PREVZEM NI MOGOC. POSTNA SLUZBA KI DOSTAVLJA, JE POSTA SLOVENIJE. DOSTAVLJAMO LE PO SLOVENIJI. POSTNINA JE V PRIMERU PLACILA PO PREDRACUNU BREZPLACNA, PRI PLACILU PO POVZETJU, PA VAM POSTNA SLUZBA ZARACUNA DOPLACILO 1,15 EUR OB PREVZEMU, ZARADI KONTAKTNEGA GOTOVINSKEGA PLACILA. V PRIMERU VRACILA ALI MENJAVE POSILJKE, STROSKE POSILJANJA KRIJE STRANKA. DROPPIN VASE NAROCILO PRIPRAVI IN ODPREMI NAJKASNEJE V ROKU 14 DNI (O MOREBITNEM DALJSEM ROKU STE OBVESCENI OB ODDAJI NAROCILA), POSTA PA POTEM DOSTAVI V ZAKONSKO PRIDPISANEM ROKU 1-3 DELOVNIH DNI. VSE POSILJKE SO SLEDLJIVE IN LAHKO VAM POSREDUJEMO KODO PAKETA, S KATERO LAHKO PREVERITE KJE SE TRENUTNO NAHAJA VASE NAROCILO.

ZASEBNOST

OB ODDAJI NAROCILA POTREBUJEMO VASE IME, PRIIMEK, NASLOV, E-MAIL. VASE OSEBNE PODATKE UPORABIMO IZKLJUCNO ZA VNOS PRI IZSTAVITVI PREDRACUNA, RACUNA IN PRI POSILJANJU NAROCILA ZA POSTNE STORITVE.

PODATKI O PODJETJU

DROPPIN S.P.

SORSKA ULICA 23, 4000 KRANJ, SLOVENIJA

RACUN: SI56 2900 0005 3252 954

INFO@DROPPIN.CLOTHING.SI

WWW.DROPPIN-CLOTHING.SI