POGOJI POSLOVANJA

POGOJI POSLOVANJA

#24/7

DROPPIN OBLACILA SO V CELOTI UNIKATNA IN HANDMADE. VSAK ARTIKEL JE IZDELAN SPROTI, PO NAROCILU IN PO VASIH ZELJAH. NAROČILO JE DOKONCANO V NAJKASNEJE 7 DELOVNIH DNEH OD ODDAJE NAROCILA. OB MOREBITNEM PODALJSANEM CASU DOBAVE STE OBVESCENI OB ODDAJI NAROCILA (ODVSNO JE OD MATERJALA NA ZALOGI, OD GNECE NAROCIL).

DROPPIN POSLUJE PO POVZETJU (GOTOINSKI PREVZEM NI MOGOC). LAHKO PLACATE TUDI Z NAKAZILOM NA TRR (V TEM PRIMERU VAM POSLJEMO PREDRACUN IN PODATKE ZA NAKAZILO NA MAIL).

POSTNINA JE BREZPLACNA ZNOTRAJ SLOVENIJE. V TUJINO SE OBRACUNA PO CENIKU POSTE SLOVENIJE IN JO PLACA NAROCNIK/STRANKA.

OBLACILA LAHKO OB MOREBITNEM NEZADOVOLJSTVU VRNETE NA NASLOV PODJETJA, NAJKASNEJE V 8 DELOVNIH DNEH. VRACILO JE MOZNO IN SPREJETO LE, CE JE NAPAKA V IZDELAVI (DROPPIN KRIVDA). CUSTOMMADE ARTIKLOV NI MOGOCE VRACATI (CE SI BARVE IZBERETE SAMI). PREDHODNO TUDI PRAVILNO IZBERITE PO VELIKOSTNIH TABELAH PRAVO VELIKOST, SAJ SO OBLACILA UNIKATNA IZ IZDELANA TER NAMENJENA VSAKEMU POSAMEZNIKU SPROTI.

ZA MOREBITNA VPRASANJA IN INFORMACIJE, SE OBRNITE NA KONTAKTNO STRAN. ODPISEM VSAKEMU POSAMEZNIKU V NAJKRAJSEM MOZNEM CASU. 

DELOVNI CAS: PON-PET 

VIKENDE PA DROPPIN PRIDNO IZKORISTI ZA NOVE SPORNTE PODVIGE, FOTKANJE KOLEKCIJE ZA IG IN FB PROFIL, TER ISKANJE NOVIH NAVDIHOV ZA PRIHAJAJOCE USTVARJANJE IN KREATIVO:)