ZIMSKI TRAKOVI

DROPPIN ZIMSKI TRAKOVI SO ROCNO KVACKANI IZ MERINO VOLNICE IN STROJNO PODLOZENI Z MIKROFLISOM. SO EKSTRA TOPLI IN UNIKATNI. PLETENI SO PROZNO, TAKO DA SE LEPO PRILEGAJO VSAKEMU OBSEGU GLAVE. NAJDI SVOJO POPOLNO BARVNO KOMBINACIJO.  PASTELNI ODTENKI, ZIVE BARVNE KOMBINACIJE ALI MINIMALISTICNI KONTRASTI. DROPPIN TRAKOVI POSKRBIJO ZA UDOBJE, TOPLINO IN NENAZADNJE ZA ENKRATNO POZIVITEV ZIMSKE GARDEROBE. 

VELIKOST: ONESIZE

CENA: 29,00 eur

pranje hoodie

ZIMSKE KAPE

DROPPIN ZIMSKE KAPE SO ROCNO KROJENE IN STROJNO ZASITE IZ  NARAVNO-SINETICNE PLETENINE (VISKOZA 42%, POLIESTER 39%, POLIAMID 19%). ZA DODATNO TOPLINO, SO PODLOZENE Z MIKROFLIS PODLOGO. OBLIKOVANE SO V STILU “MEDIUM FIT” (VMES MED NIZKO IN VISOKO KAPO) IN SE LEPO PRILEGAJO GLAVI. ZA POPESTRITEV SMO NA KAPE DODALI DROPPIN ETIKETKE Z OUTDOOR POTISKOM IZ TEKSTILNEGA USNJA. KAPICE SO EKSTRA MEHKE, TOPLE, UDOBNE IN PROZNE. NA VOLJO SO V RAZLICNIH PASTELNIH BARVNIH ODTENKIH.

VELIKOST: ONESIZE

CENA: 25,00 eur

PRANJE ZIMSKA KAPA

KAPUCARJI

DROPPIN KAPUCARJI SO ROCNO KROJENI IN STROJNO ZASITI IZ 100% KOSMATENEGA ORGANSKEGA BOMBAZA. SO EKSTRA TOPLI IN UNIKATNI. NAJDI SVOJO POPOLNO BARVNO KOMBINACIJO.  PASTELNI ODTENKI, ZIVE BARVE KOMBINACIJE ALI MINIMALISTICNI KONTRASTI. DROPPIN KAPUCARJI POSKRBIJO ZA UDOBJE, TOPLINO IN NENAZADNJE ZA ENKRATNO POZIVITEV ZIMSKE GARDEROBE. V LETOSNJI KOLEKCIJI SO NA IZBIRO KLASICNI, KRATKI IN DOLGI KROJI. ZA PIKO NA I PA SMO SKROJILI SE MEGA UDOBNO, ODSTEKANO IN TOPLO PONCO JOPO.

VELIKOST: XS-XL

CENA: OD 70,00 eur-95,00 eur

pranje hoodie

PULOVERJI/TUNIKE

DROPPIN PULOVERJI/TUNIKE SO ROCNO KROJENI IN STROJNO ZASITI IZ 100% BOMBAZA. KROJENI SO V STILU OVERSIZED UDOBJA. NAJDI SVOJO POPOLNO BARVNO KOMBINACIJO.  PASTELNI ODTENKI, ZIVE BARVE KOMBINACIJE ALI MINIMALISTICNI KONTRASTI. DROPPIN PULOVERJI POSKRBIJO ZA UDOBJE, TOPLINO IN NENAZADNJE ZA ENKRATNO POZIVITEV GARDEROBE. 

VELIKOST: S-XL

CENA: 70,00 eur

pranje hoodie

TUBICE

HANDMADE TUBICE SO CEVASTI PULI OVRATNIKI. PRED MRAZOM IN VETROM SCITIJO IN GREJEJO VRAT, POLJUBNO TUDI USESA IN OBRAZ. PRIMERNI SO ZA MRZLE ZIMSKE, DEZEVNE JESENSKE IN VETROVNE POMLADNE DNI

VELIKOST: ONESIZE

CENA: 27,00 eur

pranje hoodie

PREHODNI TRAKOVI

DROPPIN TRAKOVI POMLAD/POLETJE SO IZDELANI IZ MATERJALA, KI JE MESANICA TROJEGA; BOMBAZ POSKRBI ZA UDOBJE IN MEHKOBO, POLIESTER ZA VPOJNOST IN TOPLINO PRI SPORTNI AKTIVNOSTI IN ELASTAN ZA PROZNOST IN PRILEGANJE. TRAKOVI SO ROCNO KROJENI IN POTISKANI Z UNIKATNIMI DROPPIN EMBLEMI IN ZGODBAMI. TANKI TRAKOVI SO “MUST HAVE” ZA CELOLETNE OUTDOOR DOGODIVSCINE, SPREHODE IN AKTIVNOSTI.

CENA: 15,00 eur 

VELIKOST (glede na obseg glave):

S: 51-54cm

M: 55-58cm

pranje hoodie