KAKOVOST

KAKOVOSTNI MATERJALI

#sustainability

DROPPIN OBLACILA SO IZDELANA IZ KAKOVOSTNEGA ORGANSKEGA BOMBAZA, PLETENIN TER TKANIN. MATERJALI SO KVALITETNI, ENKRATNI IN PREVERJENO OBSTOJNI. SO KOZI PRIJAZNI IN USPESNO SLUZIJO SVOJEMU NAMENU (ZIMSKI MATERJALI SO TOPLI IN MEHKI, POLETNI PA LAHKI IN UDOBNI). SO ENOSTAVNI IN PRIJAZNI ZA VZDRZEVANJE, TER PRIJETNI ZA NOSENJE. DROPPIN MATERJALI TOREJ PREDSTAVLJAJO KAKOVOST, TOPLOTO, UGODJE, PRIJETNOST, PRIJAZNOST, GIBLJIVOST IN NEPOGRESLJIVOST. PRISKRBI SI SVOJ DROPPIN KOS IN PREVERI.

MOŠKA KAPLJICA DIZAJN ZA SPLETNO STRAN

KAPUCARJI

DROPPIN KAPUCARI SO IZDELANI IZ KOSMATENEGA BRUSENEGA 100 % BOMBAZA.  LE TA JE MEHAK NA OTIP, PRIJETEN KOZI IN LEPO ZADRZUJE TOPLOTO. VRVICE SO ROCNO IZDELANE IZ ORGANSKEGA BOMBAZA, ITALIJANSKEGA POREKLA. NA KAPUCI SO ROCNO STISNJENE LUKNJICE IZ KAKOVOSTNEGA NERJAVECEGA MATERJALA.

 

 

TRAKOVI

DROPPIN TRAKOVI SO ROCNO KVACKANI IZ MERINO VOLNICE. STROJNO SO NA NOTRANJI STRANI PODLOZENI S TAPLIM, UDOBNIM, MEHKIM MIKROFLISOM. LE TA JE MEHAK NA OTIP, PRIJETEN KOZI IN LEPO ZADRZUJE TOPLOTO. LOGOTIP JE ROCNO NATISNJEN NA BOMBAZNO PLATNO.